Wij scoren  gemiddelde van 4.92 sterren uit 13 klantenbeoordelingen

Afvallen

Afvallen?

Slank zijn is fijn. slank zijn is goed voor je zelfvertrouwen. Je kent het vast wel; de overtollige kilo’s komen er snel bij, maar gaan er moeilijk af. Met toename van de leeftijd wordt het moeilijker om de kilo’s kwijt te raken. Met gezonde voeding kun je wonderen verrichten. Goed bewegen, verantwoord eten en je bewust zijn van wat je doet – of juist van wat je achterwege laat. Het is belangrijk om een juiste balans te vinden in uw voeding, maar dit valt niet altijd mee. De verleidingen zijn vaak groot en (crash)dieten bieden vaak gaan blijvende oplossing. Als u er dan ook nog alleen voor staat, maakt dat het probleem nog vervelender dan het al is. Niet iedereen heeft de discipline of de kennis van zijn lichaam en voedingstoffen om zaken blijvend te verbeteren. Daarom heeft Power Slim® een concept ontwikkeld om iedereen in zijn streven naar een ideaal gewicht en gezond lijf te begeleiden.

 

Hoe werkt Power Slim®

Tijdens het Power Slim® programma is er een minimale aanvoer van vetten en koolhydraten(suikers) en vindt er een verandering plaats in de stofwisseling: drie dagen na de start van het dieet zijn de aanwezige suikers in ons lichaam volledig opgebruikt. Mits er geen nieuwe koolhydraten aangevoerd worden, is ons lichaam verplicht andere bronnen aan te spreken om in de energiebehoefte te voldoen, namelijk onze vetreserves.

Waarom geen Koolhydraten?


Als je koolhydraten en vetten eet, wordt dit door je lichaam gebruik voor je energie. Maar als je méér koolhydraten en vetten inneemt dan dat je beweegt, wordt het opgeslagen als lichaamvet en niet meer gebruikt als een energiebron. Het gevolg: overgewicht. Dé oplossing: Power Slim®

Inname eiwitten

Tijdens het Power Slim® programma worden onze vetreserves verbrand en dit leidt tot snelle afname van het lichaamsgewicht en de lichaamsomvang. Power Slim® bestaat uit kwalitatief hoogwaardige eiwitten. Eiwitten zijn belangrijk bij de opbouw van spieren. Door de ruime aanvoer van deze eiwitten, tijdens het Power Slim® afslankprogramma, blijft de spiermassa behouden.

Fasen

Het Power Slim afslankprogramma bestaat uit 3 fasen. Je begint met de eerste strikte fase en gaat hiermee door tot het streefgewicht voor circa 40% is bereikt. Dan ga je over naar Fase 1b en kun je het avondeten uitbreiden met een Power Slim® product in combinatie met vis of vlees en groenten. Zo werk je stapgewijs naar de eindfase/stabilisatiefase toe. In deze fase leer je gezond en gevarieerd eten om je nieuw verkregen gewicht te behouden. Na de stabilisatiefase ga je over op normale voeding. Je hebt nu een normaal voedingspatroon en dit ga je handhaven.

Blijvend slank

Er zijn 4 redenen waarom je met Power Slim® wel blijvend resultaat bereikt en geen jojo-effect krijgt.
1. Door het snelle gewichtsverlies blijf je gemotiveerd waardoor je dit dieet wél volhoudt.
2. Bij dit dieet verlies je in tegenstelling tot andere dieten géén spiermassa, daardoor blijft je stofwisseling op peil en kom je niet meteen weer aan als je weer normaal gaat eten. Er treedt dus geen jojo-effect op.
3. Door de professionele en persoonlijke begeleiding van de Power Slim® voedingsdeskundige leer je wat een gezond voedingspatroon is en wat je beter wel en niet kunt eten.
4. Ook na het behalen van je streefgewicht blijf je onder begeleiding van de Power Slim® voedingsdeskundige

Power Slim® en bewegen

Lichaamsbeweging is erg belangrijk in het Power Slim® succes. Naast goede voeding en begeleiding is het een onmisbaar onderdeel om je lichaam gezond en slank te houden. 
Beweeg je minimaal 30 minuten per dag, dan voldoe je aan de Nederlandse Norm voor Gezond Bewegen. Dit is voldoende om je lichaam gezond te houden.
Doe je daarnaast ook nog aan krachttraining, dan bouw je ook spiermassa op waardoor je stofwisseling verhoogd wordt. Het Power Slim® afslankprogramma en krachttraining op de Power Plate® is de perfecte combinatie voor een mooi lichaam.

 

Voordelen van afslanken met Power Slim®

Het grootste voordeel is natuurlijk dat u snel, doeltreffend en gezond kunt afslanken. Met het programma behaal je langdurige resultaten en door de lekkere producten wordt het afslanken u helemaal gemakkelijk gemaakt. Je kunt ’s avond gewoon mee eten met het gezin, omdat mager vlees en vis met groenten in de 1e fase is toegestaan. Gedurende het afslankprogramma word je je bewust van voeding en verander je je leef- en eet gewoonten waardoor je je nieuwe gewicht kunt behouden.

Voordelen van Power Slim®
 op een rijtje:

Power Slim® heeft voor u een uitgebreid scala aan producten om gezond en lekker af te vallen.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met GirlPower op 033-2982250 of 06 52 330 730.