PowerSlim is géén dieet. Het is een manier van leven waarbij je niet mínder gaat eten, maar ánders leert eten en dit onder langdurige persoonlijke begeleiding door een van de Powercoaches.

Succesverhalen van klanten

Succesverhaal van Jessica

Sporten.. Iets waar ik altijd al een gruwelijke hekel aan heb gehad. Overgewicht.. Iets waar ik al jaren mee te maken heb. Zo’n 13 jaar geleden na mijn eerste zwangerschap woog ik ruim 120 kg. Voelde mij toen zo niet happy. Van alles geprobeerd qua lijnen en ook wel her en der een sportabonnement afgesloten, maar dan was ik een maand fanatiek en dan zwakte dat weer af. Op een gegeven moment was ik weer zwanger, dus dan kwam er ruim 15 kg bij. Na mijn scheiding, ongeveer 5 jaar geleden, kwam ik eindelijk na jaren weer onder de 100 kg. Een mijlpaal! Toen kreeg ik een nieuwe partner en kwam er nog een kindje.. Met de nodige kilo’s, die weer bleven plakken.

Kerstvakantie 2019 zag ik de succesverhalen van Girlpower voorbij komen. Ik las het stukje van iemand en dacht: Herkenbaar!!! Ook een hekel aan sporten en nu vond ze sporten leuk, dankzij de meiden van Girlpower. Nou dat gaat ze bij mij nooit lukken, dacht ik, maar al ga ik maar 2 of 3x in de week zonder al teveel tegenzin dan ben ik al blij. En daar ging ik, in me kerstvakantie, op intake bij Annerike. In de tijd van oliebollen en veel te veel lekkers en alcohol. Begeleiding met voeding en een maandabonnement om alle lessen eens uit te proberen. Met lood in me schoenen, daar ging ik.. Maar de meiden zijn allemaal zo enthousiast en trekken je door de lessen heen. De eerste 5 minuten denk je: Makkie.. Op de helft denk je: Ik ga dood!! En dan is het gelukkig nog maar een kwartier. Een half uur vol gas en dan met een voldaan gevoel naar huis.

Ik voelde mij vanaf dag 1 op mijn gemak. De powerplate was al snel favoriet. Wat een leuke lessen en elke week wat nieuws. Favoriet?? Ging ik het nu serieus leuk vinden?? JA!! 4x per week, soms 5, dus mijn proefabonnement werd een abonnement voor onbeperkt. Zelfs op zaterdagochtend 8.30 een powerplate les. Als je me dat in december 2019 had verteld had ik je heel hard uitgelachen. Maar toen.. Toen kwam er het ‘Coronavirus’.. Ik dacht gelijk: Als Girlpower maar open blijft! En dat was in eerste instantie ook zo. Handen wassen en materialen reinigen, alle maatregelen werden getroffen. Top! Maar toen kwam helaas op 16 maart toch het bericht dat ook zij de deuren moesten sluiten. Nou dat was het dan.. Ik voelde me zo down. Daar ging het wegen, sporten, coaching, alles.. Ik zag het alweer voor me.. Alles voor niets en straks weer terug bij af. Maar binnen een dag was er een online sportschool van Girlpower. Wat een toppers! Heb thuis dan wel geen powerplate, maar online waren allemaal leuke lessen te volgen. Een aantal thuis uitgeprobeerd en nu fanatiek thuis de dynaband les en de Angelwork outs aan het doen. Dagelijks! Sporten is in deze tijd “MIJN” momentje geworden.

Na een dag thuis lesgeven op afstand, zorgen voor Jill (2 jaar), Milan (13 jaar) en Nikki (9 jaar) helpen met hun thuisschoolwerk, de boodschappen, de was en zorgen dat er eten op tafel staat, ben ik blij dat mijn man uit zijn werk komt. Zodra er gegeten en gedoucht is gaat deze mama naar boven, ALLEEN! JBL box mee, daaruit dreunen de beats van de lekkerste feestjes/festivals uit en op de tablet kijk ik naar de Girlpower les en doe ik mee. Zweten en even lekker mijn hoofd leegmaken. Daarna even stretchen, lekker douchen en als ik dan beneden kom voel ik me gelijk een stuk beter.

Het zijn hectische tijden, alles loopt door elkaar, thuis is niet alleen thuis meer, maar ook werkplek, school, etc. Ben zo dankbaar dat ik gemotiveerd blijf om te sporten. Nog 7 kg en dan weeg ik EINDELIJK wat ik al 15 jaar heb willen wegen. En ik weet het 1000% zeker, dit gaat me lukken voor de zomer 2020. Zonder de meiden van Girlpower, was ik nooit zo snel op dit gewicht geweest. Ze houden mij gemotiveerd. Zijn altijd beschikbaar voor vragen. En voelen je aan ofzo?! Zit je in een dip, door corona, werkdruk, kids thuis, teveel lekkers in de buurt, dan komt daar ineens een lieve app dat je member of the month bent vanwege je optimisme, thuisdiscipline en doorzettingsvermogen. BAM en daar was ik weer. Dank jullie wel!

Groetjes, Jessica

Succesverhaal van Priscilla

Hoi allemaal,

Mijn naam is Priscilla en ik ben 27 jaar. Ik werk in een chocoladefabriek en ik was te zwaar. Mijn verhaal begon zo ongeveer 2 jaar geleden.Mijn vriend Henk en ik waren tijdens onze jaarlijkse vakantie heerlijk aan het genieten op Kreta, Griekenland.We waren ons lekker aan het volstoppen met heerlijke gerechten, lekkere drankjes en we lagen heerlijk te luieren aan het zwembad.

Ineens maakt Henk een foto van mij, Ik lag op dat moment lekker gebruind, lachend met een glaasje bier in mijn handen. Ik keek naar de foto en schrok me het lazarus. Ik zag mijn dikke buik mijn dikke wangen en de omvang van mijzelf. Bij thuiskomst heb ik gelijk een weegschaal aangeschaft en ik ging er meteen opstaan, het resultaat…. 95 KG! Met mijn lengte van 1.60m is dat behoorlijk OVERGEWICHT.

Ik besloot het heft in eigen handen te nemen. Ik besloot om geen aardappelen, rijst, chocolade, chips en snoep meer te eten. Zelfs de suiker liet ik uit mijn koffie. Het proces ging langzaam maar het werkte, in anderhalf jaar tijd viel ik 20 kg af. Daarna bleef ik maar hangen op 75 kg, met mijn lengte was ik nog steeds te zwaar. Ik baalde want ik wilde graag meer afvallen. Ik besloot google te raadplegen. Al vrij snel zag ik het kopje ‘Powerslim’. De reacties waren lovend op Facebook, dus ik dacht dat ga ik proberen!

26-07-2018
Mijn eerste mailtje ging naar GirlPower en werd beantwoord door de voedingcoach Diane van het PowerslimCenter in Bunschoten. Ik maakte een afspraak en ging er met frisse moed naar toe. Diane legde alles uit, wat PowerSlim inhield, hoe het werkte en wat ik zou kunnen verwachten. De eerste week was moeilijk, ik had een starterspakket gekregen met allemaal verschillende maaltijden en producten. Dus het was tijd om alles uit te proberen. Ik was zeker sceptisch want je hoort vaak verhalen dat producten van diëten vaak niet te doen zijn. Maar Powerslim is zeker niet zo! Natuurlijk waren er maaltijden die ik niet lekker vond. Maar ieder zijn smaak en aangezien ik een lastige eter ben vond ik het echt goed te doen, het smaakte lekker en het was gemakkelijk in de bereiding.

Ook was het makkelijk voor mij om het te combineren met het sporten bij GirlPower. Aangezien ik in 3 ploegendiensten werk en ik negen van de tien keer geen zin heb om naar een sportschool te gaan. Lukte het mij nu wel! Elke week viel ik af, de ene week 1 kilo de andere week 3 of 4 ons. Maar meestal viel ik toch wel meer dan een kilo per week af.

24–10-2018
Nadat ik een week geleden 1 kilo aan was gekomen doordat ik mezelf liet gaan bij verjaardagen en feestjes ging ik nu zenuwachtig naar de weging. Zal ik wel afgevallen zijn? Zal ik mijn streefgewicht gehaald hebben? Heb ik wel echt mijn best gedaan deze week? Gespannen ging ik op de weegschaal staan… De eerste keer doet de weegschaal het niet (grrr) Maar dan komt het bonnetje er gelukkig uit, Annerike zegt niets. We gaan allebei weer zitten aan de tafel, Annerike kijkt me een beetje geniepig aan en zegt dan: Priscilla je bent 2 KG afgevallen JEEEEEEH!! Je zit op je streefgewicht !!!

De laatste 3 maanden waren wennen voor mij, die gingen met ups en downs. Maar ik ben super trots dat ik toch nog die laatste 10 kg kwijt ben. Nu blijf ik onder controle bij GirlPower, zij gaan mij helpen om op gewicht te blijven. 1 ding kan ik jullie zeggen:
Powerslim werkt gewoon.

Succesverhaal van Jantina

jantina volgde bij ons het FitStart programma

Hier haar verhaal:

>>Fitstart wat een succes!!!<<

Op 1 april begon ik met het FitStart Programma bij GirlPower. Hierbij viel ik 10 kilo af. Ik heb ontzettend veel geleerd over voeding. Wat zit er in voeding maar ook hoe lees ik etiketten? Eerlijk gezegd had ik nog nooit naar een etiket op een verpakking gekeken en wist ik dus helemaal niet wat ik at.

Wat ik fijn vond aan FitStart is dat het GirlPowerteam 24/7 klaar staat via whatsapp. Ik kon al mijn vragen kwijt bij mijn personal coach, maar ook bij de andere coaches. Ook als ik het moeilijk had hielpen ze me er doorheen. Ze hielpen mij net even mijn zinnen te verzetten. 

Het sporten gaat onder begeleiding in hele kleine groepjes. De instructrices zijn kundig en erg behulpzaam, niets is ze te veel. 

Tijdens de FitStart gaat het vooral om keuzes maken, zoals wat ga ik eten? Is het het me waard? Vind ik het wel echt lekker? 

Je krijgt een boekje met lifestytle regels, ik heb deze strikt genomen en het stappenplan gevolgd, want juist de kleine stapjes maken, maakt dat het een way of life kan worden. Het is hierdoor goed vol te houden. 

In de eerste week viel ik door een hele kleine verandering al 3 kilo af. De ander 7 weken ben ik de andere 7 kg kwijt geraakt. 

Er is ook een wandelavond met alle deelnemers. Hierbij kan je tijdens het wandelen je ervaring delen en van elkaar leren. Dit is er gezellig waardoor je ook gelijk leuke aansluiting hebt tijdens het sporten. De gezelligheid onderling werkt erg motiverend. 

Toen FitStart afgelopen was besloot ik zelf nog een maand door te gaan en viel daarbij nog eens 5 kilo af. In totaal ben ik dus maar liefst 15 KILO afgevallen door FitStart en het team van Girl-Power.

Ik raad iedereen aan die niet weet waar hij of zij moet beginnen om FitStart te volgen. Het is leerzaam en je wordt echt bewust van wat je allemaal eet. Ik voel me fitter en ik ben trots op wat ik bereikt heb! 

Bedankt meiden van Team GirlPower! Ik zie jullie weer in de gym!

Groetjes Jantina