Reclamefilmpje van Power Slim

PowerSlim is géén dieet. Het is een manier van leven waarbij je niet mínder gaat eten, maar ánders leert eten en dit onder langdurige persoonlijke begeleiding door een van de Powercoaches.

Succesverhalen van klanten

Succesverhaal van Priscilla

Hoi allemaal,

Mijn naam is Priscilla en ik ben 27 jaar. Ik werk in een chocoladefabriek en ik was te zwaar. Mijn verhaal begon zo ongeveer 2 jaar geleden.Mijn vriend Henk en ik waren tijdens onze jaarlijkse vakantie heerlijk aan het genieten op Kreta, Griekenland.We waren ons lekker aan het volstoppen met heerlijke gerechten, lekkere drankjes en we lagen heerlijk te luieren aan het zwembad.

Ineens maakt Henk een foto van mij, Ik lag op dat moment lekker gebruind, lachend met een glaasje bier in mijn handen. Ik keek naar de foto en schrok me het lazarus. Ik zag mijn dikke buik mijn dikke wangen en de omvang van mijzelf. Bij thuiskomst heb ik gelijk een weegschaal aangeschaft en ik ging er meteen opstaan, het resultaat…. 95 KG! Met mijn lengte van 1.60m is dat behoorlijk OVERGEWICHT.

Ik besloot het heft in eigen handen te nemen. Ik besloot om geen aardappelen, rijst, chocolade, chips en snoep meer te eten. Zelfs de suiker liet ik uit mijn koffie. Het proces ging langzaam maar het werkte, in anderhalf jaar tijd viel ik 20 kg af. Daarna bleef ik maar hangen op 75 kg, met mijn lengte was ik nog steeds te zwaar. Ik baalde want ik wilde graag meer afvallen. Ik besloot google te raadplegen. Al vrij snel zag ik het kopje ‘Powerslim’. De reacties waren lovend op Facebook, dus ik dacht dat ga ik proberen!

26-07-2018
Mijn eerste mailtje ging naar GirlPower en werd beantwoord door de voedingcoach Diane van het PowerslimCenter in Bunschoten. Ik maakte een afspraak en ging er met frisse moed naar toe. Diane legde alles uit, wat PowerSlim inhield, hoe het werkte en wat ik zou kunnen verwachten. De eerste week was moeilijk, ik had een starterspakket gekregen met allemaal verschillende maaltijden en producten. Dus het was tijd om alles uit te proberen. Ik was zeker sceptisch want je hoort vaak verhalen dat producten van diëten vaak niet te doen zijn. Maar Powerslim is zeker niet zo! Natuurlijk waren er maaltijden die ik niet lekker vond. Maar ieder zijn smaak en aangezien ik een lastige eter ben vond ik het echt goed te doen, het smaakte lekker en het was gemakkelijk in de bereiding.

Ook was het makkelijk voor mij om het te combineren met het sporten bij GirlPower. Aangezien ik in 3 ploegendiensten werk en ik negen van de tien keer geen zin heb om naar een sportschool te gaan. Lukte het mij nu wel! Elke week viel ik af, de ene week 1 kilo de andere week 3 of 4 ons. Maar meestal viel ik toch wel meer dan een kilo per week af.

24–10-2018
Nadat ik een week geleden 1 kilo aan was gekomen doordat ik mezelf liet gaan bij verjaardagen en feestjes ging ik nu zenuwachtig naar de weging. Zal ik wel afgevallen zijn? Zal ik mijn streefgewicht gehaald hebben? Heb ik wel echt mijn best gedaan deze week? Gespannen ging ik op de weegschaal staan… De eerste keer doet de weegschaal het niet (grrr) Maar dan komt het bonnetje er gelukkig uit, Annerike zegt niets. We gaan allebei weer zitten aan de tafel, Annerike kijkt me een beetje geniepig aan en zegt dan: Priscilla je bent 2 KG afgevallen JEEEEEEH!! Je zit op je streefgewicht !!!

De laatste 3 maanden waren wennen voor mij, die gingen met ups en downs. Maar ik ben super trots dat ik toch nog die laatste 10 kg kwijt ben. Nu blijf ik onder controle bij GirlPower, zij gaan mij helpen om op gewicht te blijven. 1 ding kan ik jullie zeggen:
Powerslim werkt gewoon.

Succesverhaal van Jantina

jantina volgde bij ons het FitStart programma

Hier haar verhaal:

>>Fitstart wat een succes!!!<<

Op 1 april begon ik met het FitStart Programma bij GirlPower. Hierbij viel ik 10 kilo af. Ik heb ontzettend veel geleerd over voeding. Wat zit er in voeding maar ook hoe lees ik etiketten? Eerlijk gezegd had ik nog nooit naar een etiket op een verpakking gekeken en wist ik dus helemaal niet wat ik at.

Wat ik fijn vond aan FitStart is dat het GirlPowerteam 24/7 klaar staat via whatsapp. Ik kon al mijn vragen kwijt bij mijn personal coach, maar ook bij de andere coaches. Ook als ik het moeilijk had hielpen ze me er doorheen. Ze hielpen mij net even mijn zinnen te verzetten. 

Het sporten gaat onder begeleiding in hele kleine groepjes. De instructrices zijn kundig en erg behulpzaam, niets is ze te veel. 

Tijdens de FitStart gaat het vooral om keuzes maken, zoals wat ga ik eten? Is het het me waard? Vind ik het wel echt lekker? 

Je krijgt een boekje met lifestytle regels, ik heb deze strikt genomen en het stappenplan gevolgd, want juist de kleine stapjes maken, maakt dat het een way of life kan worden. Het is hierdoor goed vol te houden. 

In de eerste week viel ik door een hele kleine verandering al 3 kilo af. De ander 7 weken ben ik de andere 7 kg kwijt geraakt. 

Er is ook een wandelavond met alle deelnemers. Hierbij kan je tijdens het wandelen je ervaring delen en van elkaar leren. Dit is er gezellig waardoor je ook gelijk leuke aansluiting hebt tijdens het sporten. De gezelligheid onderling werkt erg motiverend. 

Toen FitStart afgelopen was besloot ik zelf nog een maand door te gaan en viel daarbij nog eens 5 kilo af. In totaal ben ik dus maar liefst 15 KILO afgevallen door FitStart en het team van Girl-Power.

Ik raad iedereen aan die niet weet waar hij of zij moet beginnen om FitStart te volgen. Het is leerzaam en je wordt echt bewust van wat je allemaal eet. Ik voel me fitter en ik ben trots op wat ik bereikt heb! 

Bedankt meiden van Team GirlPower! Ik zie jullie weer in de gym!

Groetjes Jantina