Reclamefilmpje van Power Slim

PowerSlim is géén dieet. Het is een manier van leven waarbij je niet mínder gaat eten, maar ánders leert eten en dit onder langdurige persoonlijke begeleiding door een van de Powercoaches.

Succesverhaal van Priscilla

Hoi allemaal,

Mijn naam is Priscilla en ik ben 27 jaar. Ik werk in een chocoladefabriek en ik was te zwaar. Mijn verhaal begon zo ongeveer 2 jaar geleden.Mijn vriend Henk en ik waren tijdens onze jaarlijkse vakantie heerlijk aan het genieten op Kreta, Griekenland.We waren ons lekker aan het volstoppen met heerlijke gerechten, lekkere drankjes en we lagen heerlijk te luieren aan het zwembad.

Ineens maakt Henk een foto van mij, Ik lag op dat moment lekker gebruind, lachend met een glaasje bier in mijn handen. Ik keek naar de foto en schrok me het lazarus. Ik zag mijn dikke buik mijn dikke wangen en de omvang van mijzelf. Bij thuiskomst heb ik gelijk een weegschaal aangeschaft en ik ging er meteen opstaan, het resultaat…. 95 KG! Met mijn lengte van 1.60m is dat behoorlijk OVERGEWICHT.

Ik besloot het heft in eigen handen te nemen. Ik besloot om geen aardappelen, rijst, chocolade, chips en snoep meer te eten. Zelfs de suiker liet ik uit mijn koffie. Het proces ging langzaam maar het werkte, in anderhalf jaar tijd viel ik 20 kg af. Daarna bleef ik maar hangen op 75 kg, met mijn lengte was ik nog steeds te zwaar. Ik baalde want ik wilde graag meer afvallen. Ik besloot google te raadplegen. Al vrij snel zag ik het kopje ‘Powerslim’. De reacties waren lovend op Facebook, dus ik dacht dat ga ik proberen!

26-07-2018
Mijn eerste mailtje ging naar GirlPower en werd beantwoord door de voedingcoach Diane van het PowerslimCenter in Bunschoten. Ik maakte een afspraak en ging er met frisse moed naar toe. Diane legde alles uit, wat PowerSlim inhield, hoe het werkte en wat ik zou kunnen verwachten. De eerste week was moeilijk, ik had een starterspakket gekregen met allemaal verschillende maaltijden en producten. Dus het was tijd om alles uit te proberen. Ik was zeker sceptisch want je hoort vaak verhalen dat producten van diëten vaak niet te doen zijn. Maar Powerslim is zeker niet zo! Natuurlijk waren er maaltijden die ik niet lekker vond. Maar ieder zijn smaak en aangezien ik een lastige eter ben vond ik het echt goed te doen, het smaakte lekker en het was gemakkelijk in de bereiding.

Ook was het makkelijk voor mij om het te combineren met het sporten bij GirlPower. Aangezien ik in 3 ploegendiensten werk en ik negen van de tien keer geen zin heb om naar een sportschool te gaan. Lukte het mij nu wel! Elke week viel ik af, de ene week 1 kilo de andere week 3 of 4 ons. Maar meestal viel ik toch wel meer dan een kilo per week af.

24–10-2018
Nadat ik een week geleden 1 kilo aan was gekomen doordat ik mezelf liet gaan bij verjaardagen en feestjes ging ik nu zenuwachtig naar de weging. Zal ik wel afgevallen zijn? Zal ik mijn streefgewicht gehaald hebben? Heb ik wel echt mijn best gedaan deze week? Gespannen ging ik op de weegschaal staan… De eerste keer doet de weegschaal het niet (grrr) Maar dan komt het bonnetje er gelukkig uit, Annerike zegt niets. We gaan allebei weer zitten aan de tafel, Annerike kijkt me een beetje geniepig aan en zegt dan: Priscilla je bent 2 KG afgevallen JEEEEEEH!! Je zit op je streefgewicht !!!

De laatste 3 maanden waren wennen voor mij, die gingen met ups en downs. Maar ik ben super trots dat ik toch nog die laatste 10 kg kwijt ben. Nu blijf ik onder controle bij GirlPower, zij gaan mij helpen om op gewicht te blijven. 1 ding kan ik jullie zeggen:
Powerslim werkt gewoon.