NIET MINDER ETEN, MAAR ÁNDERS ETEN!

Begeleiding is een heel belangrijk onderdeel van het PowerSlim afslankprogramma:

  • Naast begeleiding bij het afvallen, leert de Powercoach je hoe je gezond moet eten om je streefgewicht ook te behouden.
  • De Powercoach is ook je stok achter de deur die je oppept en je motiveert om vol te houden.

De medewerkers van een GirlPower hebben de Power Slim Academy gevolgd en geven professionele begeleiding. Na het volgen van de opleiding zijn zij PowerSlim gecertificeerd voedingsdeskundige.

Voordat je begint wordt een intakegesprek gehouden waarin de volgende gegevens worden gemeten en uitgerekend:

  • Startgewicht
  • BMI
  • Vetmassa
  • Spiermassa

Je bepaalt samen met je Powercoach je streefgewicht. De Powercoach berekent hoeveel eiwitten je nodig hebt voor het beste resultaat. Na de uitleg van het afslankprogramma kun je van start. Daarna kom je wekelijks op consult voor begeleiding en om te wegen.

Het afslankprogramma heeft 3 fases met elk ongeveer 6 eetmomenten per dag.

Fase 1: snel afvallen
Dit is de strikte fase: in deze fase zal je snel afslanken. Door het weglaten van koolhydraten, komt je lichaam in ketose ( vetverbranding). Als je 40% van het gewenste gewichtsverlies bereikt hebt, ga je over naar fase 1b. Als je 80% van het gewenste gewichtsverlies bereikt hebt, ga je over naar fase 2.

Fase 2: bereik je streefgewicht
In de overgangsfase fase ga je de laatste kilo’s afvallen en bereik je je streefgewicht. Stap voor stap (2A, 2B en 2C) leer je samen met je Power Slim® coach een gezond voedingspatroon aan.

Fase 3: voorkomen jojo effect
In de stabilisatiefase leer je gezond eten om je nieuwe gewicht te stabiliseren en te behouden. Alleen de tussendoortjes gebruik je nog van Power Slim®. Bij een groot gewichtsverlies blijf je voor een langere periode onder begeleiding van je Power Slim® coach.

Blijvend slank / Normale voeding
Je weet nu precies welke producten en hoeveelheden je het beste kunt eten. Om op je gewenste gewicht te blijven blijf je onder controle bij je Power Slim® coach.

Na het doorlopen van deze fases ben je op gewicht. Je hebt een gezonde levensstijl ontwikkeld en bent klaar voor jouw Powerlife.

VRAAG KENNISMAKINGSGESPREK AAN!