De SCHLANK & SCHÖN KUUR van THE BEAUTY PROJECT helpt vrouwen en mannen om eenvoudig en aangenaam hun streefgewicht en schoonheidsideaal te bereiken. Essentiele voedingsstoffen verzorgen de cellen en bestrijden daarmee veroudering van de huid, rimpelvorming en cellulitis. Ook de presentatie en concentratie verbeteren. De combinatie van gezondheid en schoonheid binnen een afslankkuur is uniek. 

Wat maakt de kuur zo uniek? In de eerste plaats is er het extreem lage suikergehalte, dat schommelingen in de bloedsuikerspiegel en onbedwingbare trek voorkomt, waardoor het gemakkelijker vol te houden is. 

• Je begint de dag met een shake die voorziet in de essentiële voedingsstoffen en waarin gebruik wordt gemaakt van de superfood Maca. Maca beschermt het lichaam tegen stress en brengt het weer in balans. Daarnaast gebruik je de Schlank & Schön thee voor een perfecte en snelle start van de dag.

• Tijdens de lunch eet je rauwe groenten met vlees of vis

• In de avond bestaat je maaltijd uit gekookte groenten met vlees of vis

• Tussendoor mag je fruit, groenten of noten/zaden nemen

De Schlank & Schön Kuur is ontwikkeld in samenwerking met voedings- en sportartsen. Tijdens de 21 dagen durende kuur elimineer je de oorzaak van overgewicht: een hoge bloedsuiker- en insulinespiegel door onevenwichtige voeding. Daardoor verminder je het risico op verschillende metabole en cardiovasculaire aandoeningen. Tegelijkertijd verbeter je actief je prestatie en verzorg je je lichaam en schoonheid van binnenuit. Het aanpassen van eetgewoonten staat centraal tijdens de Schlank Schön kuur, hiermee kan een stressvrije, effectieve en duurzame ommekeer in het voedingspatroon gerealiseerd worden. 

Met boodschappenlijstjes, een voedingsschema, een liefdevol ontworpen dagboek en praktische tips staat de Schlank & Schön Kuur voor gemak en gezondheid.  De Schlank & Schön Kuur is €239,-