Wij scoren  gemiddelde van 4.92 sterren uit 13 klantenbeoordelingen

Het team

Chantal

Personal Trainer, Power Plate instructor, Hardlooptrainer, Voedingsconsulente, Post Natal Coach, GRIT instructor

Enthousiast, motiverend en gedreven! Dat is de kracht die ik uit wil stralen naar mijn team en naar mijn klanten. Sport is mijn passie en mijn drijfveer in het leven. Sporten is voor iedereen en op elk niveau. Daarom is mijn doel voor iedereen een training op maat

Annerike

Power Plate instruct0r, Voedingsconsulente (volwassen en kind), Hormonal Profile Coach, Post Natal Coach, Personal Trainer, Personal Hormonal Profiler

Bewust genieten van het leven! Dat is de boodschap die ik de klanten mee wil geven. Vaak lukt het pas echt te genieten wanneer je je goed en fit voelt. Maar dat is makkelijker gezegd dan gedaan. Je fit voelen gaat vaak samen met een gezonde levensstijl, oftewel gezonde voeding, sport, beweging, voldoende rust en ontspanning. Het gaat om de juiste balans tussen die verschillende onderdelen, maar die is voor iedereen anders. Daarom wil ik graag samen met de klant kijken naar wat bij hem of haar past. Niet voor iedereen werkt hetzelfde, want ieder lichaam en ieder leven is anders. Daarom probeer ik iedereen die bij GirlPower binnen loopt, op een enthousiaste manier te motiveren en samen doelen te stellen voor een gezond en fit lichaam en die na te streven op de manier die bij de klant past. Ik blijf mijn grenzen verleggen en dat kan iedereen, als je maar in jezelf gelooft.

Diane

Diane

Power Plate Instructor, Kids Instructor, voedingsconsulente, Pole Instructor, GRIT instructor

Mijn enthousiasme en doorzettingsvermogen probeer ik over te dragen aan de mensen die sporten bij Girlpower. Elke week een nieuwe training is een uitdaging. Ook probeer ik mensen te overtuigen dat sporten geen moeten is maar een verwen momentje voor jezelf! Even nergens aan denken maar je lichaam laten werken. Uiteindelijk doel is om iedereen met een voldaan gevoel naar huis te laten gaan!

Miranda

Pilates Instructor, Power Plate Instructor, Post Natal Coach, Personal Trainer, Barreconcept instructor

Na de geboorte van mijn jongste wilde ik weer fit een sterk worden. Na jarenlang klassiek ballet, jazz ballet en turnen vond ik het lastig om iets te vinden dat me genoeg uitdaging bood en waarmee ik tegelijkertijd mijn doelen kon waarmaken. GirlPower gaf mij de oplossing, trainen op de Power Plate en ja ik kan mijzelf nu een leuke, fitte, sterke en gezonde moeder noemen. Na 2 jaar intensief trainen bij GirlPower ben ik de Power Plate MDD course gaan volgen en de opleiding pilates level 1 en 2, om jullie nu te mogen enter(T)rainen. Dit doe ik met heel veel plezier. Klanten motiveren en ze net dat extra beetje ‚POWER’ te geven vind ik geweldig, heerlijk om te zien dat mensen resultaten boeken, sterker worden en tevreden de deur uitgaan.  Ik heb na een jarenlange zoektocht eindelijk de REAL ME gevonden 😉

De combinatie Power Plate en Pilates vind ik perfect vanwege de combinatie kracht en flexibiliteit.

Diane

Kim

Power Plate Instructor, Dance Instructor, Barreconcept instructor, GRIT instructor

Dansen maakt mij BLIJ! Dansen is leuk voor zowel jong en oud. Dansen en bewegen op muziek moet toegankelijk zijn voor iedereen en dit wil ik laten zien in mijn lessen. Tijdens mijn danslessen pas ik meerdere stijlen toe, zowel in de muziek als in de dans. Ik geloof dat iedereen het kan, ongeacht de leeftijd. Mijn doel is om van elke les weer een feestje te maken op de dansvloer, tijdens dit feestje werk je ook nog eens aan je conditie en je zelfvertrouwen.

8

Patricia

Power Plate Instructor, Dance Instructor, Pole Instructor, GRIT instructor

Sporten, vanaf kleins af aan doe ik dit met passie. Dansen en hardlopen zijn een must voor mij, daarnaast train ik al 3 jaar trouw op de Power Plate en is SUPpen een van mijn grote hobby's. Naast Power Plate instructrice ben ik ook dansinstructrice.
Tijdens mijn lessen wil ik overdragen dat echt, maar dan ook echt IEDEREEN de training kan volbrengen, iedereen op zijn of haar eigen niveau, met zijn of haar eigen persoonlijke uitdaging. Ik wil mijn klanten laten doorgroeien naar een betere versie van zichzelf! Ik wil dan ook bereiken dat al onze klanten met een tevreden/voldaan gevoel naar huis toe gaat.

Chantal de Jong

Bootcamp Instructor, Power Plate Instructor, GRIT instructor

1,5 jaar geleden ben ik begonnen met sporten bij GirlPower. Door hun enthousiasme heb ik het plezier in sporten terug gevonden. Vooral de PowerCamp vind ik erg leuk, ik hou van buiten trainen en m’n grenzen verleggen. Vies worden is voor mij absoluut geen issue. Ik kreeg de kans aangeboden om de cursus Bootcamp Instructor te gaan doen, hierop zei ik direct volmondig JA. Van mijn hobby mijn werk kunnen maken, wie wil dat nou niet 😉

Mijn doel is om iedereen net zoveel plezier in sporten te geven, als dat ik zelf heb. Ik wil graag mijn enthousiasme doorgeven aan de deelnemers in mijn lessen.

Gert-Jan

 Krav Maga instructor, Kids Krav Maga instructor

Al van kind af aan beoefen ik veel sporten met de nadruk op vechtsporten/zelfverdediging. Na 20 jaar vechtsporten en privelessen in diverse gevechtsvormen wilde ik een effectievere vorm van zelfverdediging. Ik ben op zoek gegaan naar een soort van “Allround Vechtsport” waarbij ik bij een vrij onbekend zelfverdedigingssysteem Krav Maga uitkwam. Mijn instructeur, Rick Lablans, waar ik mijzelf ook nog iedere week blijf ontwikkelen, wist dit super effectieve en realistische systeem met veel passie en enthousiastme over te brengen. Door de jaren heen werd ik steeds enthousiaster en werd ik voorgedragen om de instructeurscusrsus te volgen. Ik heb dit met goed succes afgerond, waarna ik mijn kennis over ben gaan brengen. Begin 2017 heb ik mijzelf gespecialiseerd in Kids krav. Ik wil graag mijn kennis en ervaring delen met anderen, in zowel mijn reguliere werkzaamheden en als sportinstructeur. Wat is er mooier dan zelfverzekerd, sterk en weerbaar in je schoenen te staan..

Jacinta

 

Mijn interesse in sport begon al heel wat jaren geleden, als kind deed ik dagelijks aan turnen.
Op latere leeftijd ben ik begonnen met hardlopen en dit combineer ik nu met sporten bij GirlPower .
Ik merk aan mijzelf dat ik van sporten en goede voeding een fitter mens ben.
Ik hoop met mijn passie en begeleiding de mensen te kunnen helpen hun doelen te behalen. Jullie kunnen met al jullie vragen over voeding en en ook over het PowerSlim afslankprogramma bij mij terecht. Ik help jullie graag bij het bereiken van een gezonde lifestyle. Samen staan we sterk!

Helga

 Power Plate Instructor, Barreconcept Instructor, GRIT instructor, Power Slim voedingscoach

Anderhalf jaar geleden begon met sporten bij GirlPower. Hetgeen wat ik dacht was: ”Wat een enthousiast team!” Dat maakte mij ook steeds enthousiaster om te sporten en fitter te worden. Met veel plezier volgde ik de verschillende trainingen en clinics. In 2017 kreeg ik de mogelijkheid om van mijn hobby mijn werk te maken. Na diverse opleidingen en cursussen ben ik er nu helemaal klaar voor om de lessen te geven! De lessen die ik ga geven zijn Power Plate, Barreconcept en Grit. Verder kunnen jullie ook bij mij terecht voor al je vragen omtrent het Power Slim afslankprogramma. Ik hoop hierbij de klanten op een leuke en verantwoorde manier te begeleiden bij het behalen van zijn of haar doelen. Hoe gaaf is het dat ik nu deel uit mag maken van dit enthousiaste GirlPower team!

Mahdalena

 Pole Instructor

Voor velen een no go, door een verkeerde associatie, bang om uit die comfortzone te komen… Na een act op mijn eigen bruiloft neer te hebben gezet, was dit mijn WoW moment, ik wilde nog meer! Wat geeft dat zelfvertrouwen! Het is verslavend, dus ben ik minstens vier keer in de week in de paal te vinden voor eigen trainingsdoeleinden. Je traint met eigen lichaamsgewicht, dus het is dan ook een intensieve training. Toch heb je dat niet persé door dat je met aardig wat kilo's aan het werk bent. Onopgemerkt word je binnen een aantal weken al sterker. Paaldansen maakt je sterker, letterlijk en figuurlijk! Ik wil graag met jou uit die comfortzone stappen en je grenzen verleggen. Laat mij je helpen om jezelf steeds weer te overtreffen!

Esmeralda

In 2016 ben ik begonnen met trainen bij GirlPower. Op dat moment was ik ruim16 kg zwaarder en het woord sporten kwam niet in mijn woordenboek voor…
Ineens was ik er klaar mee! Het was tijd om de goede voornemens waar te gaan maken, dat betekende voor mij: Gezond eten en Sporten… 
Eerst 1 x per week sporten, wat een strijd. Maar elke week kreeg ik er meer plezier in. Toen werd de hardloopcursus aangeboden, hier heb ik vol enthousiasme aan mee gedaan. Daarna kwam ik in een rollercoaster en was ik niet meer te stoppen. Ik boekte goede resultaten, de kilo’s vlogen eraf en ik voelde mij ook steeds fitter, wat heerlijk! Mijn abonnement zette ik om naar onbeperkt en ik was dagelijks bij GirlPower te vinden. Ik vind sporten nu echt een feestje, de GirlPower meiden hebben dit bij mij voor elkaar gekregen. Ik dacht bij mijzelf: Hoe gaaf zou het zijn als ik deel kan zijn van dit enthousiaste team!
Ik was niet onopgemerkt gebleven bij Chantal, zij proefde mijn enthousiasme en heeft mij de afgelopen 2 jaar zien groeien. Zij gaf mij de kans om opleidingen te gaan volgen en voilà, daar sta ik nu als Instructrice van 3 gave workouts: Power Plate, CX WORX en PoleFit. Ik mag nu mijn passie die ik hier heb opgedaan overbrengen op iedereen. Ik kan niet wachten om ook met jou aan de slag te gaan, heb jij de gratis proefles al aangevraagd? 😉