Het verhaal van Chantal Malestein

Volg je hart en leef je droom, zo sta ik in het leven. Op basis hiervan is GirlPower ontstaan. Ik onderneem op gevoel, door goed om me heen te kijken waar de wensen van mijn (potentiële) klanten liggen, maar ook waar de wensen van mijn team liggen. We bespreken regelmatig met elkaar onze doelen, ik heb namelijk altijd geleerd dat 2 meer weten dan 1, dus laat staan wat je met een compleet team kan bereiken. Ieder met zijn eigen kwaliteiten. Dat team was er niet gelijk, dit is gegroeid, ik begon alleen, maar wel met de steun van een aantal hele belangrijke personen in mijn leven, waarmee ik kon sparren en brainstormen. Dromen, werden ambities en ambities werden doelen.

Mijn grootste droom was ondernemen, sporten (in welke vorm dan ook) was/is mijn passie. Een leven zonder sport kan ik mezelf niet voorstellen, maar een leven zonder uitdaging ook niet. Wat is er dan beter dan deze twee factoren met elkaar te combineren. En voila…. Daar werd in 2011 GirlPower geboren!

GirlPower is inmiddels uitgegroeid tot de sport studio in Bunschoten-Spakenburg en omstreken. Op 30 december 2011 opende ik de GirlPowerdeuren voor het publiek, ik ben gestart op 20 m2 met 2 Power Plates en het Power Slim afslankprogramma. Ik deed alles zelf, lessen voorbereiden, voedingsbegeleiding, inkoop, verkoop en de administratie. Na 4 maanden was ik op het punt dat ik iemand aan het GirlPowerteam kon toevoegen.

Vervolgens kwam er elk jaar een Power Plate bij en ook een minimaal 1nieuwe instructrice. We groeiden rustig en gestaag. Elk jaar blikte ik terug op een kleine stijging.

Na het volgen van de nodige opleidingen was het in 2013 tijd om het lespakket wat uit te breiden, we begonnen met het geven van Hardlooptrainingen, ook dit sloeg goed aan. Jaarlijks starten we nu 2 x een nieuwe beginnerscursus en dan train ik mijn hardlopers om in 10 weken van 0 naar 5km aan één stuk te joggen. Elke cursus starten er minimaal 25 – 50 hardlopers.

Dus naast de Power Plate trainingen zijn ook de hardlooptrainingen van GirlPower een begrip.

Mijn team bestaat inmiddels uit 12 gecertificeerde instructeurs, ieder met zijn eigen talent. Het lespakket is naast Power Plate en Hardlopen uitgebreid met Pilates, PowerCamp (circuittraining in de buitenlucht), GRIT (HIIT workout, CXWORX (core workout), Barre (combi ballet, pilates en cardiotraining), BoksFit, Krav Maga, Stretch, Sprint (HIIT fietsworkout) Pole Fit (paaldans workout)

Wekelijks bieden wij zo’n 75 Power Plate lessen en 50 Groepslessen aan.

Elke Power Plate les biedt plaats voor  maximaal 5 personen. Je wordt tijdens de workout goed begeleid, wij bepalen de training en jij voert de oefeningen uit. Je krijgt de aandacht die jij nodig hebt om het maximale uit je training te halen.

De groepslessen bieden plaats voor 8 – 15 deelnemers, dit is per workout verschillend. Maar er zullen nooit meer dan 15 deelnemers in een les aanwezig zijn. Hierdoor heeft de instructeur goed overzicht en kan ook waar nodig de juiste coaching bieden!

Dat is waar GirlPower voor staat. Sporten onder professionele begeleiding, we hebben oog voor jou!

Waarom Power Plate bij ons zo’n succes is… De druk bezette vrouw/man wil een effectieve training in een korte tijd. Ook wil zij de volgende dag graag voelen wat ze exact getraind hebben.

Nou laat dat nou net zijn waar wij samen met onze Power Plates voor kunnen zorgen! Een effectieve training in slechts 30 minuten tijd onder begeleiding van een gecertificeerde trainer!

We bieden ook Personal training aan, het unieke MumPower programma en het PowerKIDZ programma aan. Ik zal deze laatste 2 programma’s nog even kort uitleggen, verderop de website kan je hier nog veel meer info over vinden.

Het MumPower programma hebben wij ontwikkeld aan de hand van de Power Plate Post Natal Course van Jenny Burrell. De MumPower Course blijkt een succes, we werken met de klant naar een gezonde bekkenbodem toe, dit kan incontinentie en andere vervelende lichamelijke ongemakken voorkomen. Bij MumPower trainen wij ook altijd met de Power Plate.

Het PowerKIDZ programma is een speciaal ontwikkelt programma voor gezonde kinderen met overgewicht of obesitas. Het programma biedt deskundige hulp bij het afvallen voor kinderen in de leeftijd van 8-14 jaar. PowerKIDZ richt zich op lekker en gezond eten, zelfvertrouwen hebben en fit zijn. Samen met het kind en ouders/verzorgers gaan we op zoek naar de verborgen dikmakers in de huidige voeding. We stellen lekkere alternatieven voor en zorgen dat het kind een gezond en gevarieerd voedingspatroon ontwikkelt en voldoende beweegt. Een patroon dat past binnen het gezin. We werken met de schijf van vijf gebaseerd op de richtlijnen van de Gezondheidsraad. Zo worden op een interactieve en enthousiaste manier het kind en het gezin begeleidt naar een gezondere leefstijl en groeit het kind op een natuurlijke manier naar een gezond gewicht toe.

Naast al deze trainingen bieden wij nog veel meer, zo kan jij bij ons terecht voor afslanken, dit kan op diverse manieren. Voor elk wat wils, wij kijken samen met jou wat het beste bij jou past. Op de website kan je de verschillende mogelijkheden terug vinden onder het kopje afvallen.

Kijk lekker rond op onze website, kom je ergens niet uit of heb je toch nog wat vragen, maak gebruik van onze whatsapp link of vul het contactformulier in en ik zal je vragen zsm beantwoorden.

Sportieve groet,

Chantal