CHANTAL

PERSONAL TRAINER, POWERPLATE INSTRUCTOR, HARDLOOPTRAINER, VOEDINGSCONSULENTE, POST NATAL COACH, GRIT INSTRUCTOR, SPRINT INSTRUCTOR
Lees meer

Enthousiast, motiverend en gedreven! Dat is de kracht die ik uit wil stralen naar mijn team en naar mijn klanten. Sport is mijn passie en mijn drijfveer in het leven. Sporten is voor iedereen en op elk niveau. Daarom is mijn doel voor iedereen een training op maat.

De hardlooptrainingen vind ik het allerleukst, vooral de beginnerscursussen. Het van niets iets maken en mijn klanten te zien groeien, vertrouwen geven en grenzen zien verleggen. Dat inspireert mij en motiveert mij.

Tijdens de Sprint lessen vind ik het een feestje om iedereen uit te dagen om net een beetje harder te gaan, in de les mogen ze mij haten en als ik dan na de les hoor dank je wel voor de lekkere les, ik voel me top! Dan is mijn missie geslaagd!

ANNERIKE

POWERPLATE INSTRUCT0R, VOEDINGSCONSULENTE (VOLWASSEN EN KIND), HORMONAL PROFILE COACH, POST NATAL COACH, PERSONAL TRAINER, PERSONAL HORMONAL PROFILER, SPRINT INSTRUCTOR
Lees meer

Bewust genieten van het leven! Dat is de boodschap die ik de klanten mee wil geven. Vaak lukt het pas echt te genieten wanneer je je goed en fit voelt. Maar dat is makkelijker gezegd dan gedaan. Je fit voelen gaat vaak samen met een gezonde levensstijl, oftewel gezonde voeding, sport, beweging, voldoende rust en ontspanning. Het gaat om de juiste balans tussen die verschillende onderdelen, maar die is voor iedereen anders. Daarom wil ik graag samen met de klant kijken naar wat bij hem of haar past. Niet voor iedereen werkt hetzelfde, want ieder lichaam en ieder leven is anders. Daarom probeer ik iedereen die bij GirlPower binnen loopt, op een enthousiaste manier te motiveren en samen doelen te stellen voor een gezond en fit lichaam en die na te streven op de manier die bij de klant past. Ik blijf mijn grenzen verleggen en dat kan iedereen, als je maar in jezelf gelooft.

DIANE

POWERPLATE INSTRUCTOR, KIDS INSTRUCTOR, VOEDINGSCONSULENTE, POLE INSTRUCTOR, GRIT INSTRUCTOR
Lees meer

Mijn enthousiasme en doorzettingsvermogen probeer ik over te dragen aan de mensen die sporten bij Girlpower. Elke week een nieuwe training is een uitdaging. Ook probeer ik mensen te overtuigen dat sporten geen moeten is maar een verwen momentje voor jezelf! Even nergens aan denken maar je lichaam laten werken. Uiteindelijk doel is om iedereen met een voldaan gevoel naar huis te laten gaan!

AMBER MEIJER

POLE INSTRUCTOR
Lees meer

We weten allemaal dat sporten goed voor je is, maar als je een sport doet die je leuk vindt, met mensen waar je enthousiast en blij van wordt, dan is sporten niet alleen goed voor je maar ook zó ontzettend leuk!
Gelukkig hebben we bij Girlpower heel veel keuze en kun je per dag beslissen wat jij leuk vind om te doen, er is voor ieder wat wils.
Ik geef les in pilates en polefit. Tijdens pilates ben je heel bewust met je lichaam bezig, je versterkt je core en wordt steeds krachtiger. Polefit is als spelen op het schoolplein, het is mooi om te zien en je gebruikt spieren die je niet eerder gebruikt hebt.
Ik verheug me om je een keer in onze lessen te zien!

KIM

POWERPLATE INSTRUCTOR, DANCE INSTRUCTOR, BARRE INSTRUCTOR, GRIT INSTRUCTOR, CX WORX INSTRUCTOR
Lees meer

Met dansen ben ik bij GirlPower begonnen. Uiteindelijk heb ik dit mogen uitbreiden naar veel meer! Na veel leuke opleidingen mag ik nu diverse lessen geven. In elke les dezelfde energie proberen te geven met steeds weer verschillende mensen. Een hele uitdaging, maar zo leuk! Mijn doel is om van elke les weer een feestje te maken en tijdens dit feestje werk je ook nog eens aan je kracht, conditie en zelfvertrouwen! Wat wil je nog meer? Sporten moet leuk en ontspannend zijn! Ik hoop door mijn enthousiasme en eerlijkheid mensen extra te motiveren.

CHANTAL DE JONG

BOOTCAMP INSTRUCTOR, POWERPLATE INSTRUCTOR, GRIT INSTRUCTOR
Lees meer

1,5 jaar geleden ben ik begonnen met sporten bij GirlPower. Door hun enthousiasme heb ik het plezier in sporten terug gevonden. Vooral de PowerCamp vind ik erg leuk, ik hou van buiten trainen en m’n grenzen verleggen. Vies worden is voor mij absoluut geen issue. Ik kreeg de kans aangeboden om de cursus Bootcamp Instructor te gaan doen, hierop zei ik direct volmondig JA. Van mijn hobby mijn werk kunnen maken, wie wil dat nou niet ?

Mijn doel is om iedereen net zoveel plezier in sporten te geven, als dat ik zelf heb. Ik wil graag mijn enthousiasme doorgeven aan de deelnemers in mijn lessen.

GERT-JAN

KRAV MAGA INSTRUCTOR, KIDS KRAV MAGA INSTRUCTOR, POWERPLATE INSTRUCTOR, STAY AWAY INSTRUCTOR
Lees meer

Al van kind af aan beoefen ik veel sporten met de nadruk op vechtsporten/zelfverdediging. Na 20 jaar vechtsporten en privelessen in diverse gevechtsvormen wilde ik een effectievere vorm van zelfverdediging. Ik ben op zoek gegaan naar een soort van “Allround Vechtsport” waarbij ik bij een vrij onbekend zelfverdedigingssysteem Krav Maga uitkwam. Mijn instructeur, Rick Lablans, waar ik mijzelf ook nog iedere week blijf ontwikkelen, wist dit super effectieve en realistische systeem met veel passie en enthousiastme over te brengen. Door de jaren heen werd ik steeds enthousiaster en werd ik voorgedragen om de instructeurscusrsus te volgen. Ik heb dit met goed succes afgerond, waarna ik mijn kennis over ben gaan brengen. Begin 2017 heb ik mijzelf gespecialiseerd in Kids krav. Ik wil graag mijn kennis en ervaring delen met anderen, in zowel mijn reguliere werkzaamheden en als sportinstructeur. Wat is er mooier dan zelfverzekerd, sterk en weerbaar in je schoenen te staan..

Annelie

POWER PLATE INSTRUCTOR, SPRINT INSTRUCTOR
Lees meer

Begonnen door te sporten bij GirlPower! Wat werd ik enthousiast van het GirlPowerteam! Mijn gedachten toen: wauw, hier wil ik ook werken. Ik ben keihard aan mijn conditie gaan werken, vele uren getraind. En toen kwam mijn wens na een half jaar uit. Ik mocht mezelf onderdeel van het team gaan noemen. Eerst als barmeisje en stagiaire in de Power Plate lessen. Toen kreeg ik vervolgens de kans om de PowerPlate MDD cursus te doen. Deze kans heb ik zonder twijfel direct aangepakt. Ik ben lekker les gaan geven en genoot van elke les! Klanten uitdagen om net dat beetje meer te geven, daar ga ik voor.

In 2019 heb ik ook de cursus Les Mills Sprint gedaan! Bij GirlPower wordt inzet altijd beloont, dus nu geef ik vol overgave de Power Plate trainingen en Sprint lessen. In mijn lessen vind ik het belangrijk dat mijn klanten zich op hun gemak voelen en dat ze zich gehoord voelen. Ik daag ze zoveel mogelijk uit om hun eigen grenzen te verleggen. Het maakt mij oprecht blij als mijn klanten zich volledig overgeven en na de les met een voldaan gevoel de gym verlaten! Kom jij ook mijn les beleven?