Wij scoren  gemiddelde van 4.92 sterren uit 13 klantenbeoordelingen

Nieuws

Editorial Chantal Malestein

Volg je hart en leef je droom, zo sta ik in het leven. Op basis hiervan is GirlPower ontstaan. Ik onderneem op gevoel, door goed om me heen te kijken waar de wensen van mijn (potentiële) klanten liggen, maar ook waar de wensen van mijn team liggen. We bespreken regelmatig met elkaar onze doelen, ik heb namelijk altijd geleerd dat 2 meer weten dan 1, dus laat staan wat je met een compleet team kan bereiken. Ieder met zijn eigen kwaliteiten. Dat team was er niet gelijk, dit is gegroeid, ik begon alleen, maar wel met de steun van een aantal hele belangrijke personen in mijn leven, waarmee ik kon sparren en brainstormen. Dromen, werden ambities en ambities werden doelen.

Mijn grootste droom was ondernemen, sporten (in welke vorm dan ook) was/is mijn passie. Een leven zonder sport kan ik mezelf niet voorstellen, maar een leven zonder uitdaging ook niet. Wat is er dan beter dan deze twee factoren met elkaar te combineren. En voila…. Daar werd in 2011 GirlPower geboren!

GirlPower is inmiddels DE Power Plate studio in Bunschoten-Spakenburg en omstreken. Op 30 december 2011 opende ik de GirlPowerdeuren voor het publiek, ik ben gestart op 20 m2 met 2 Power Plates en het Power Slim afslankprogramma. Ik deed alles zelf, lessen voorbereiden, voedingsbegeleiding, inkoop, verkoop en de administratie. Na 4 maanden was ik op het punt dat ik iemand aan het GirlPowerteam kon toevoegen.

Vervolgens kwam er elk jaar een Power Plate bij en ook een minimaal 1nieuwe instructrice. We groeiden rustig en gestaag. Elk jaar blikte ik terug op een kleine stijging.

Na het volgen van de nodige opleidingen was het in 2013 tijd om het lespakket wat uit te breiden, we begonnen met het geven van Hardlooptrainingen, ook dit sloeg goed aan. Jaarlijks starten we nu 2 x een nieuwe beginnerscursus en dan train ik mijn hardlopers om in 10 weken van 0 naar 5km aan één stuk te joggen. Bij de eerste cursus had ik 20 aanmeldingen, nu 3 jaar verder startte ik in september met maar liefst 52 fanatiekelingen. Dus naast de Power Plate trainingen zijn ook de hardlooptrainingen van GirlPower een begrip.

Mijn team bestaat inmiddels uit 8 gecertificeerde instructrices, ieder met zijn eigen talent. Het lespakket is naast Power Plate en Hardlopen uitgebreid met Pilates, PowerCamp (circuittraining in de buitenlucht), PowerDance, PowerKIDZ en vanaf de zomer 2017 gaan we de nieuwe uitdaging aan met onze nieuwe workout Pole Fit, een paaldans workout in combinatie met krachttraining. Onze instructrices zijn al een aantal maanden in opleiding, ze trainen keihard om deze zomer deze workout te kunnen introduceren.

Naast dit allese bieden wij ook nog het unieke MumPower programma aan. Het MumPower programma hebben wij ontwikkeld aan de hand van de Power Plate Post Natal Course van Jenny Burrell. De MumPower Course blijkt een succes, we werken met de klant naar een gezonde bekkenbodem toe, dit kan incontinentie en andere vervelende lichamelijke ongemakken voorkomen. Bij MumPower trainen wij ook altijd met de Power Plate.

Om al deze groepslessen aan te kunnen bieden, hebben we afgelopen jaar wat extra vierkante meters moeten realiseren en zijn we er zelfs een tweede ruimte bij gaan huren.

Wekelijks bieden wij zo’n 85 Power Plate lessen aan, elke les biedt plaats voor 5 personen. Dit alles doen wij in onze gym van slechts 35 m2.

Waarom Power Plate bij ons zo’n succes is… De druk bezette vrouw wil een effectieve training in een korte tijd. Ook wil zij de volgende dag graag voelen wat ze exact getraind hebben. Nou laat dat nou net zijn waar wij samen met onze Power Plates voor kunnen zorgen 😉 Een effectieve training in 30 minuten tijd onder begeleiding van een gecertificeerde trainer!