Wij scoren  gemiddelde van 4.92 sterren uit 13 klantenbeoordelingen

BarreConcept

BarreConcept® is de nieuwste workout die in een hoog tempo de wereld aan het veroveren is. Waarom? Tijdens een BarreConcept les beweeg je onafgebroken 60 minuten lang op energieke muziek onder begeleiding van een daartoe speciaal opgeleide vakdocent. Verschillende aspecten van ballet, pilates, yoga en cardiotraining zijn gecombineerd tot een uitdagende workout in de zaal en aan de balletbarre. De focus ligt op het vormen van spieren, het verbeteren van de balans, het uithoudingsvermogen en de flexibiliteit. Deze workout levert indrukwekkende resultaten; je tovert je lichaam om tot een echt dansers lichaam.

Deze workout is geschikt voor jong en oud, getraind en ongetraind. Je hebt er geen balletachtergrond voor nodig. Er worden meerdere variaties van een oefening aangeboden waardoor je altijd op jouw niveau kunt werken. Doordat je heel geconcentreerd met je lichaam bezig bent creëer je een groter lichaamsbewustzijn. Je leert om vloeiend te bewegen, met een betere houding als resultaat.

Het resultaat is een fit en uitgebalanceerd lichaam dat efficiënt werkt. Na elke reeks krachtoefeningen voer je stretches uit om ervoor te zorgen dat de spieren steeds opnieuw worden verlengd. Zo creëer je een sterk maar elegant lichaam zonder opgepompte spieren.